Skip to content

Hogere ROI behalen? Doe onze Asana scan

Met de scan krijg je inzicht in verbeterpunten en mogelijkheden van het gebruik van Asana binnen jouw bedrijf. Hierdoor optimaliseer je met behulp van Asana je bedrijfsprocessen, wat resulteert in een enorme efficiëntieslag en een hogere ROI.

96% van onze klanten beveelt ons aan

Vanwege onze jarenlange ervaring zijn wij door Asana aangewezen als dé partner in Nederland

Asana Partner Solution badge

Deze klanten vertrouwen op onze expertise

Dit gaan we doen

IMG_4530
Tijdens de scan analyseren we je (gebruik van je) Asana-omgeving. Dat doen we in 4 stappen.
 1. De voorbereiding We lopen met je door je Asana-omgeving en bespreken de doelstellingen van je bedrijf. Tijdens de scan kijken we hoe Asana optimaal kan worden gestructureerd om die doelstellingen te bereiken.
 2. De scan We analyseren de Asana structuur, het gebruik, ingezette en missende functionaliteiten, gebruikers en integraties in Asana. Hierdoor kun je je omgeving zo structureren dat het de groei van jouw organisatie ondersteunt.
 3. Presentatie We plannen een afspraak om de resultaten met je door te lopen. Tijdens deze afspraak bespreken we de huidige inrichting. Vervolgens laten we aan de hand van een inhoudelijke presentatie de mogelijkheden van jouw Asana-omgeving zien. Door voorbeelden en specifieke toepassingen zie jij direct het potentieel.
 4. Optimale omgeving bouwen Je kunt ervoor kiezen om zelf de adviezen uit te werken, gebruik te maken van (periodieke) trainingen van een van onze consultants of je Asana omgeving door ons te laten optimaliseren.

“Na een uitgebreide Asana Scan zagen we waar voor onze organisatie het potentieel van Asana lag. Met 15 concrete aanbevelingen vanuit Bluehive gingen we samen met Bluehive aan de slag met de implementatie in al onze teams, waaronder het marketingteam en het managementteam. 

Van het aanpakken van terugkerende processen en product launches tot aan de implementatie van onze bedrijfsdoelstellingen, alles passeerde de revue. Dit resulteerde in het vastleggen en beheersbaar maken van 55% meer taken en 171% meer kernactiviteiten in het systeem. Door deze automatisaties bespaart Startselect 50 volledige dagen per jaar.

Ron Kraan, ex-CEO, Startselect
startselect

Dit ervaar je na de scan

Klanten als Startselect, Bob W, Holland & Barrett en Breman Installatie Groep gingen je al voor. Zij ervaarden: 

 • Meer impact in minder tijd
 • Hogere return on investment door alles uit de software te halen
 • Betere samenwerkingen binnen Asana (en externe tools)
 • Meer inzicht in de mogelijkheden van Asana
 • Betere structurering van teams

 

Dit zijn de resultaten na de scan

 • Totale gemiddelde jaarlijkse tijdsbesparing: 111,75 dagen
 • Verhoging van de totale bespaarde tijd +107,875%
 • Aangepaste velden +79,6%
 • Aangemaakte taken +187,8%
 • Aangemaakte projecten +202,9%
 • Totale acties +65%
 • Regels +50% 
 • Opmerkingen +60,6%

Onze klanten aan het woord

Ron Kraan

50 dagen per jaar bespaard!

De Asana implementatie heeft bij ons geresulteerd in het vastleggen en beheersbaar maken van 55% meer taken en 171% meer kernactiviteiten in het systeem. Startselect weet door deze automatisaties 50 dagen te besparen per jaar.
Joost-Poulissen

Structuur en rust

Enorm veel enthousiasme, structuur en een stukje rust. Dat is waar de Asana implementatie voor zorgt bij ICT NML.
Sebastiaan Bake

Alles integreren met Asana

Voorheen kopieerden we handmatig gegevens van 2Solar naar Asana voor elk goedgekeurd klantvoorstel. Bluehive ontwikkelde een aangepaste API-verbinding voor ons, waardoor deze repetitieve taak niet meer nodig was en we dagelijks een uur konden besparen, zodat we ons op waardevollere activiteiten konden richten.
Arjan Jonker Linkedin

Waarom we Asana hebben gekozen

We hebben om verschillende redenen voor Asana gekozen. De grootste reden is de veelzijdigheid van de tool en de adoptie van de tool bij onze grootste klanten zoals Philips, Rituals en MIele. Deze klanten zijn gewend om ermee te werken en met sterke projectmanagementsoftware.
witold-rossendal

De Kracht van Asana bij Leapforce

Een goed werkende Asana omgeving zorgt voor ongekende structuur en regelmaat in een bedrijf. Bij Leapforce is Asana het kloppende hart van de organisatie. Dit geeft ons rust en inzicht, maakt ons efficiënt en creëert een duidelijk voordeel ten opzichte van concurrenten.

Wil je meer uit Asana halen?

“Asana kan je bedrijf aan alle kanten helpen om gestroomlijnder, sneller, foutlozer en efficiënter te werken. Wij zien vaak dat gebruikers nog veel meer uit hun omgeving kunnen halen om meer impact te maken in minder tijd. Met inzicht in de structuur, de automatiseermogelijkheden en de verschillende use cases haal je meer uit hetzelfde pakket. Dat bieden we met de Asana-scan.”

Ruud van Delft, Managing Director & Co-Owner

Plan een meeting in

Een gesprek van 30 minuten met onze specialist

Kies zelf een datum en tijd. Meerdere collega’s zijn welkom om aan te sluiten.

Plan een meeting in

Een gesprek van 30 minuten met onze specialist

Kies zelf een datum en tijd. Meerdere collega’s zijn welkom om aan te sluiten.

Ruud nieuw - optimized-1

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd is mijn team kwijt aan de Asana Scan?

De Asana Scan kost je team 4 tot 6 uur. Wij doen de rest.

Wat kost de Asana Scan?

Per team (bijvoorbeeld je marketingteam) kost de scan €2.500,-. Voor meerdere teams is een aangepaste prijs mogelijk. Uit onze data blijkt dat een organisatie na de scan gemiddeld:

 • 188% meer taken aanmaakt
 • 203% meer projecten creëert
 • Meer dan 111 dagen per jaar aan tijd bespaart

Hoeveel aanbevelingen kan ik verwachten uit de Asana Scan?

Gemiddeld komen onze klanten op 10 tot 15 concrete aanbevelingen inclusief een indicatie van de inspanning en impact van die aanbevelingen.

Mijn team is nog maar net begonnen met Asana, is de scan dan al interessant?

Ja! Je wilt de fundering van wat je aan het bouwen bent goed hebben staan voor de toekomstige groei van je organisatie. Teams die minder dan 3 maanden geleden met Asana zijn begonnen komen in aanmerking voor de Asana starterskorting. Vraag bij je contactpersoon naar de voorwaarden.

Moet ik zelf alle aanbevelingen implementeren?

De keuze is aan jou! Het mooie van de Asana Scan is dat je direct inzicht hebt in high/medium of low impact van de aanbevelingen die we doen en hetzelfde voor de inspanning die het kost om het te implementeren. Je kunt er ook voor kiezen om de lage impact en lage inspanning aanbevelingen zelf op te pakken en met Bluehive de hoge impact en hoge inspanning aanbevelingen te tackelen.

Wat kost het om de aanbevelingen door te voeren?

Dat verschilt per situatie en organisatie. Na de Asana Scan krijg je een aanbieding op maat voor het doorvoeren van de aanbevelingen. Je krijgt €1.000 van de Asana Scan terug als je minimaal 7 aanbevelingen door Bluehive laat uitvoeren.

Hoeveel van mijn teamleden moeten tijd vrijmaken?

We hebben minimaal twee teamleden nodig om een succesvol team te vormen. Een medewerker die de doelstellingen van de organisatie kan bespreken en leiding heeft over het team en een medewerker die meer in de uitvoering werkt en al een enthousiaste gebruiker van Asana is.

Hoe lang duurt het voordat ik de aanbevelingen ontvang?

Gemiddeld 2 tot 4 weken. Dit is afhankelijk van een aantal variabelen, zoals:

 • Beschikbaarheid medewerkers klant
 • Het aantal te analyseren projecten, teams, portfolio’s, goals en automatisaties