Skip to content

Kennis beheer, dat bereik je met Notion

Binnen de gouden driehoek (3 C’s) kan Notion niet ontbreken. Notion is hét systeem voor Kennis beheer. Het creëeren, opslaan, gebruiken, aanpassen en delen van informatie is nog nooit zo efficient geweest. Het combineren van Notion met Asana maakt een onverslaanbaar team voor jouw organisatie.

Na onze implementatie werken teams 60% efficiënter.

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we door Notion benoemd tot een gecertificeerde Solutions Partner.

Asana Partner Solution badge

Deze klanten vertrouwen op onze expertise

Notion helpt organisaties met:

  • Krachtig kennisbeheer. Notion is hét systeem voor het organiseren en opslaan van kennis binnen je bedrijf. Het stelt je teams in staat om een uitgebreide kennisbasis te creëren waar alle werknemers processen, richtlijnen, best practices en bedrijfsbeleid kunnen documenteren.
  • Naadloos samenwerken in documenten. Notion biedt real-time functies om samen te werken. Hierdoor kunnen meerdere gebruikers tegelijk samenwerken aan projecten, documenten en databases.
  • Verhoogde productiviteit. Je legt de focus van het dagelijkse werk op één plaats. Daarnaast werken je teams met één gedeelde werkruimte voor een optimale workflow, effectieve planning en gestroomlijnde samenwerking.
Plan een gratis consult in
“Voordat we met Asana begonnen, werden we overspoeld met excelsheets. Voor 1 project werkten we al snel met 5, 6, 7 verschillende sheets. Alle informatie stond op verschillende plaatsen en dat werd echt een uitdaging. Met de implementatie van Asana in ons team dat grote hoeveelheden activa beheert voor enterprise klanten (voor één project 400 tot 1000 deliverables) was de sleutel zichtbaarheid. Veel mensen moesten op hetzelfde moment aan boord zijn en daarom kozen we ervoor om met Bluehive te werken.”
Arjan Jonker, Executive Producer, Lukkien
Arjan_Jonker

1/3 Krachtig Kennisbeheer

Notion is hét systeem voor het organiseren en opslaan van kennis binnen je bedrijf.
Screenshot 2023-06-23 at 11.14.59
02/03

2/3 Naadloos samenwerken in documenten.

Screenshot 2023-06-23 at 11.26.56
03/03

3/3 Integreer en automatiseer om nog meer tijd te besparen!

Notion integreert met duizenden tools. Met een paar klikken op de knop bespaar je uren tijd.
screenshot-bluehive

Integreer Notion met de tools die je al gebruikt

Zoals Dropbox, Asana, Teams, Gmail, OneDrive, Google Drive, Slack en Zoom. Of een van de andere 200+ applicaties.
Notion

Onze Notion-implementatie bestaat uit zes stappen

vvc-bluehive
  1. Door middel van een kick-off stellen we gezamenlijk jullie Notion behoeften vast en bepalen we de succescriteria.
  2. Op basis de kick-off zullen onze Notion Certified consultants jullie Notion omgeving klaarzetten. Het uitgangspunt hierin is altijd ons “top of the market” Base Template.
  3. Gezamenlijk zullen we het Base Template aanpassen naar de Notion omgeving die aansluit op jullie organisatie. We werken in deze fase graag samen met jullie in de Notion omgeving, dat zorgt het beste resultaat.
  4. We bouwen de benodigde connecties naar de tools binnen jullie bestaande IT-stack, via Make, Zapier of de bestaande Notion integratie.
  5. Oplevering van de Notion omgeving, review en eventuele aanpassingen.
  6. Bluehive zal vervolgens een training op maat verzorgen aan je werknemers, om het meeste uit Notion te halen, mocht dit gewenst zijn.

En onze service gaat nog veel verder. Als Bluehive Notion klant zal je altijd up to date zijn van de laatste ontwikkelingen en binnen Notion (en dat zijn er nog wel wat), kan je gratis een maandelijkse sessie bij wonen, heb je toegang tot onze templates en nog veel meer! 

Onze klanten aan het woord

Ron Kraan

50 dagen per jaar bespaard!

De Asana implementatie heeft bij ons geresulteerd in het vastleggen en beheersbaar maken van 55% meer taken en 171% meer kernactiviteiten in het systeem. Startselect weet door deze automatisaties 50 dagen te besparen per jaar.
Joost-Poulissen

Structuur en rust

Enorm veel enthousiasme, structuur en een stukje rust. Dat is waar de Asana implementatie voor zorgt bij ICT NML.
Sebastiaan Bake

Alles integreren met Asana

Voorheen kopieerden we handmatig gegevens van 2Solar naar Asana voor elk goedgekeurd klantvoorstel. Bluehive ontwikkelde een aangepaste API-verbinding voor ons, waardoor deze repetitieve taak niet meer nodig was en we dagelijks een uur konden besparen, zodat we ons op waardevollere activiteiten konden richten.
Arjan Jonker Linkedin

Waarom we Asana hebben gekozen

We hebben om verschillende redenen voor Asana gekozen. De grootste reden is de veelzijdigheid van de tool en de adoptie van de tool bij onze grootste klanten zoals Philips, Rituals en MIele. Deze klanten zijn gewend om ermee te werken en met sterke projectmanagementsoftware.
witold-rossendal

De Kracht van Asana bij Leapforce

Een goed werkende Asana omgeving zorgt voor ongekende structuur en regelmaat in een bedrijf. Bij Leapforce is Asana het kloppende hart van de organisatie. Dit geeft ons rust en inzicht, maakt ons efficiënt en creëert een duidelijk voordeel ten opzichte van concurrenten.

Geïnteresseerd in het ontvangen van gratis advies?

Heb je deze week een van deze vragen gesteld:
'Waar heb ik die slidedeck verborgen?'
'Hoe zat het ook alweer met het aanvragen van vakantie?'

Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op. Met Notion zijn dit soort vragen verleden tijd. In een gratis consult van 30 minuten beantwoord ik al je vragen en kijken we samen of Notion de juiste oplossing is voor kennis beheer in jullie organisatie.

Daniel van der Linden, Notion Certified Consultant

Plan een gratis consult in

Een gesprek van 30 minuten met onze specialist

Kies zelf een datum en tijd. Meerdere collega’s zijn welkom om aan te sluiten.

Plan een gratis consult in

Een gesprek van 30 minuten met onze specialist

Kies zelf een datum en tijd. Meerdere collega’s zijn welkom om aan te sluiten.

[removal.ai]_0eb7874c-ad53-4b3b-bb29-3b69a396d7e9-img_3473

Meest gestelde vragen

Wat voor bedrijven gebruiken Notion?

Notion wordt gebruikt door grote en kleine bedrijven in alle industrieën. Het systeem is ideaal voor teams die de hoeveelheid tools waar ze mee werken willen verminderen, kosten willen verlagen, bestaande workflows willen integreren en creativiteit willen bevorderen.

Is Notion gemakkelijk te gebruiken?

Ja. Notion is zo ontworpen dat iedereen het kan gebruiken. Daarbij zorgen onder andere de aanpasbare sjablonen ervoor dat je het systeem zo kunt inrichten dat het naadloos aansluit bij jouw bedrijf en bedrijfsvoering.

Kan Notion worden geïntegreerd met andere tools?

Ja, Notion integreert met populaire tools en services, waardoor bedrijven hun bestaande workflows naadloos kunnen verbinden. Integratie met services zoals Google Drive, Slack en GitHub maakt bestandsdeling, meldingen en updates over diverse systemen mogelijk. Dit vermindert de noodzaak voor schermwisseling en verhoogt de productiviteit.

Wat voor soort ondersteuning en training biedt Bluehive voor Notion?

We bieden verschillende Notion-trainingen en -pakketten. Hierdoor kunnen we de ondersteuning bieden waar binnen jouw bedrijf en team(s) de meeste behoefte aan is. Neem vrijblijvend contact op om te bespreken welke vorm voor jouw organisatie het meest geschikt is.